Miljø

Verbatim har en række specifikke foranstaltninger på plads til reduktion af den indvirkning, som vores virksomhed og produkter har på miljøet. Med vores energieffektive politikker og brug af miljøvenlige materialer i vores produktion og pakning fortsætter vi med at finde måder til at øge bæredygtigheden af vores produkter.

Energieffektiv lagerbygning

Verbatims europæiske lager er blevet certificeret efter de internationale standarder BS OHSAS 18001 og ISO 50001. Med ISO 50001-certifikatet er lageret i overensstemmelse med de nationale krav i retningslinjerne for EU-energieffektivitet, som blev gennemført i Tyskland ved lov om Energitjenester (EDL-G). Alle vores fabrikker og kontraktlogistiksteder har miljøstyringssystemer på plads, der overholder ISO 14001.

Lavt CO2-aftryk

Som virksomhed er vi forpligtet til at følge en plan for at sænke vores CO2-aftryk i hele vores drift for at reducere den effekt, som vi har på miljøet i form af emissioner og energiforbrug. Introduktion af hjemmearbejdspladser, e-læring og udvidede videokonference-tjenester har kraftigt mindsket miljøpåvirkningen fra rejser for dagligt arbejde og interne møder. Vi bruger en CO2-neutral leveringstjeneste, der omfatter brug af el- eller naturgasdrevne køretøjer og nedbringer transportemissioner, der ikke kan undgås.

Carbon Footprint

Miljøvenlig emballage

Vi samarbejder med vores leverandører med det sigte at bruge de mest miljøvenlige materialer, der kan genbruges eller er lavet af genbrugsmaterialer. Vi reducerer mængden af plast, der anvendes i vores emballage, og erstatter den med mere bæredygtige materialer og reducerer mængden af den samlede emballage, hvor det er muligt. Mindre emballage betyder færre forsendelser, da du kan indpasse flere enheder på den samme mængde plads.

Copyright © 2024 Verbatim GmbH. All Rights Reserved.

"Verbatim" and logo are the trademarks, please refer to www.verbatim.com/trademarks

1 GB = 1 million bytes Den ledige kapacitet til lagring vil være mindre. Enheden bruger op til 10 % af hukommelsen til formatering og andre funktioner. Se www.verbatim.com/flashcapacity.

Website Design & Development by GBS Solutions GmbH