Vi er her for at hjælpe

Vores supportside indeholder alle de nyeste softwaredownloads, vejledninger og ofte stillede spørgsmål vedrørende vores produkter samt oplysninger om, hvordan man kan kontakte Verbatims tekniske supportafdeling. Find de svar, du har brug for, til de Verbatim-produkter, du elsker.

Here to Help

Søg i oversigten over vores supportdokumenter

Nulstil

Viser dokumenter til: CD-R Extra Protection

Hvordan kan jeg brænde hele 80 minutter på en CD-R?

Hvis du vil bruge diskene med fuld kapacitet, skal du gennemse indstillingerne for din brændersoftware og indstille muligheden for at 'overbrænde' en disk.

Kontroller også hvilket versionsnummer den seneste firmware, der er installeret på din optager, har. Kontakt din drev-producent for at få den nyeste firmware. Normalt er denne tilgængelig på drev-producentens websteder.

Kerneteknologier: Hvad er MediDisc?

CD-R og DVD-R er målrettet medicinalindustrien til opbevaring af værdifulde patientoplysninger. Strengere specifikationer for bedre kompatibilitet og optagekvalitet. Bruger AZO.

Kerneteknologier: Hvad er SERL?

SERL er et specielt optagelag på Verbatims CDRW, DVD/RW og BD/RW-medier, der sikrer støjfri optagelse igen og igen.

Kerneteknologier: Hvad er AZO?

Ultimativ modstandsdygtighed over for UV-lys for øget beskyttelse og pålidelighed. Billede og lyd i høj kvalitet med mere end 100 års arkivering. Anvendes i DVDR- og CD-R-diske.

Hvad betyder DataLifePlus?

Inden for den professionelle Verbatim-portefølje finder man DataLifePlus-serien, der vælges for endnu strammere specifikationer, hvilket udelukker sporings- og fokusfejl og sikrer bedre kompatibilitet med brændere og optagere.

Dette resulterer i:
• Mindre afbøjning og excentricitet på CD-R
• Mindre afvigelse og tilt på DVD-R
• Strammere specifikationer på BD-R

Produktservice og support
Få dine spørgsmål besvaret vedrørende opsætning, brug og pleje, reparations- og vedligeholdelsesproblemer. Vi kan hjælpe.
Email:

Send en e-mail for at modtage svar direkte fra en Verbatim-supportrepræsentant.

E-mail til supportteamet
Phone:

Ring til en Verbatim-supportrepræsentant på:

00 800 3883 2222 eller 0049 6196 900198/ -96/ -94
Verbatim support er tilgængelig mandag – fredag fra kl. 9 til 17:00 Centraleuropæisk tid (ekskl. helligdage) og på følgende sprog: Engelsk, tysk, italiensk, fransk og spansk.