Verbatim MDISC

BD-R Spindel med 10 stk

 
Oversigt

Verbatim MDISC er den nye standard inden for digital lagring, designet til at bevare og beskytte dine filer ved at indgravere dine oplysninger i et patenteret "klippe-lignende" lag, der kan modstå lys, temperaturer og luftfugtighed.

Branchestandard ISO/IEC 10995-tests udført af Millenniata viste den forventede gennemsnitlige levetid for en MDISC dvd på 1.332 år, hvor blot 5 % af disken viste tegn på datatab efter 667 år. Den forventede levetid er derfor flere hundrede år.

Det betyder, at uanset om du gemmer værdifulde billeder, musikbiblioteker, medicinske dokumenter og meget mere, kan du være sikker på, at de ligger på en disk, der er designet til at vare hele livet.

Verbatim MDISC BD-R  Spindel med 10 stk
Verbatim MDISC BD-R  Spindel med 10 stk
Produktdetaljer

Delnummer: 43825

Tilpas din disk – Printbar
Verbatim printbare diske har en printbar overflade og er designet til brug i din blækprinter. Diske giver dig mulighed for at udskrive alt, hvad du ønsker på diskens overflade.

Kapacitet: 25GB.
Hastighed: 4x
Pakning: Spindel med 10 stk.
Diskoverflade: Inkjet Printable
Udskriftsområde: 40 - 118 mm

MDISC BD R skal brændes med en MDISC-kompatibel BD R-brænder og kan læses af de fleste gængse BD R-drev.

Reflekterende lag af sølv for overlegen ydeevne

Video

Verbatim MDISC BD-R  Spindel med 10 stk

Support

Besøg supportcenteret for softwaredownloads, manualer, ofte stillede spørgsmål, fejlfinding, garanti, returnering og reparation og hvordan du kontakter Verbatims tekniske support.

43825 Packaging 3D
43825 Global Flat
43825 Global Flat reflection