DVD-RW

8cm Inkjet Printable

Dette produkt fås ikke længere
Oversigt

Når producenter af drev tester deres produkter, anvender de Verbatim-medier. Der er en grund til, at vi er nr. 1 i verden - garanteret kvalitet!

Grundet den omfattende forskning og udvikling, der har fundet sted i de sidste 50 år, kan Verbatim tilbyde diske af den højeste kvalitet, der sikrer, at alle dine data bliver gemt sikkert og kan holde hele livet.

DVD-RW 8cm Inkjet Printable
DVD-RW 8cm Inkjet Printable

Lang levetid
Optiske diske giver den bedste løsning for langsigtet tryg og sikker opbevaring af dine vigtige filer - ideelle til alle dine dyrebare fotos, videoer og dokumenter, som du vil beholde for evigt. De er støv- og vandtætte og kan modstå voldsomme svingninger i temperatur og luftfugtighed.

Hardcoat-beskyttelse mod ridser
Verbatim dvd'er har HardCoat-ridsebeskyttelse mod fingeraftryk og støv, hvilket reducerer skrive- eller læsefejl.

Flere anvendelsesmuligheder
Der kan skrives på Verbatim rw'er og genskrives igen og igen. SERL-teknologi gør løbende omskrivninger mulige uden tab af kvalitet eller forringelse af lyd.

8 cm diske
Disse 8 cm rw-dvd'er har en kapacitet på 1,4 GB eller 30 minutters optagetid, og skønt de er mindre i diameter end almindelige dvd’er, fungerer de stadigt godt i de fleste dvd-afspillere. De kan omskrives op til 1000 gange uden tab af kvalitet. +RW-medier har den yderligere fordel, at de ikke behøver færdigbehandling. Du skal blot optage og afspille og fortsætte med at optage.

Tilpas din disk
Verbatim printbare diske har en printbar overflade og er designet til brug i din blækprinter. Diske giver dig mulighed for at udskrive alt, hvad du ønsker på diskens overflade.

DVD-RW 8cm Inkjet Printable
DVD-RW 8cm Inkjet Printable
Produktdetaljer

Delnummer: 43640

Kapacitet: 1.4GB
Hastighed: 2x
Pakketype: 10 Pack Spindle
Diskoverflade: Inkjet Printable
Udskriftsområde: 22 – 78mm

Reflekterende lag af sølv for overlegen ydeevne

Support

Besøg supportcenteret for softwaredownloads, manualer, ofte stillede spørgsmål, fejlfinding, garanti, returnering og reparation og hvordan du kontakter Verbatims tekniske support.

43640 Global Flat
43640 Global Reflect
43640 DVD-RW 8cm Global Disc Surface printed
43640 DVD-RW 8cm Global Disc Surface