DVD+R

Double Layer Matt Silver

 

Oversigt

Når producenter af drev tester deres produkter, anvender de Verbatim-medier. Der er en grund til, at vi er nr. 1 i verden - garanteret kvalitet!

Grundet den omfattende forskning og udvikling, der har fundet sted i de sidste 50 år, kan Verbatim tilbyde diske af den højeste kvalitet, der sikrer, at alle dine data bliver gemt sikkert og kan holde hele livet.

DVD+R Double Layer Matt Silver
DVD+R Double Layer Matt Silver

Lang levetid

Optiske diske giver den bedste løsning for langsigtet tryg og sikker opbevaring af dine vigtige filer - ideelle til alle dine dyrebare fotos, videoer og dokumenter, som du vil beholde for evigt. De er støv- og vandtætte og kan modstå voldsomme svingninger i temperatur og luftfugtighed.

Hardcoat-beskyttelse mod ridser

Verbatim dvd'er har HardCoat-ridsebeskyttelse mod fingeraftryk og støv, hvilket reducerer skrive- eller læsefejl.

AZO-teknologi

AZO er en patenteret teknologi der udelukkende bruges af Verbatim. Den giver den ultimative bestandighed over for UV-lys, hvilket giver bedre beskyttelse og pålidelighed.

Dobbelt antal lag, dobbelt kapacitet

Dobbelt / to-lags skrivning er gjort mulig takket være skabelsen af et nyt substratlag, der ligger mellem hvert læse/skrivelag. Dette gør det muligt for laserstrålen at skrive på begge lag. Når første lag er fyldt op, fokuseres laseren på at skrive på det andet lag. 8,5 GB kapacitet på et enkelt lag.

DVD+R Double Layer Matt Silver
DVD+R Double Layer Matt Silver

Produktdetaljer

Delnummer: 43666

Kapacitet: 8.5GB
Hastighed: 8x
Pakketype: 10 Pack Spindle
Diskoverflade: Matt Silver

Reflekterende lag af sølv for overlegen ydeevne

Support

Besøg supportcenteret for softwaredownloads, manualer, ofte stillede spørgsmål, fejlfinding, garanti, returnering og reparation og hvordan du kontakter Verbatims tekniske support.

43666 Packaging 3D
43666 - Global Reflection
DVD+R DL Matt Silver 8x
43666 - Global Flat
43666 Global Flat