DVD-R 16x

Wide Printable Waterproof No ID Brand

Oversigt

DataLifePlus

Verbatims professionelle optiske medier har strengere specifikationer end de standarder, som fremgår af de relevante standardiseringsorganer. Strammere specifikationer sikrer en bedre kompatibilitet med brændere og optagere. Dette resulterer i højere optagekvalitet, hvilket sikrer længere levetid for arkivering og bedre læsbarhed. Du kan genkende Verbatims professionelle, optiske medier på DataLifePlus-brandingen.

AZO-teknologi

AZO er en patenteret teknologi der udelukkende bruges af Verbatim. Den giver den ultimative bestandighed over for UV-lys, hvilket giver bedre beskyttelse og pålidelighed.

Vandtæt blæk printbar

Verbatim printbare diske har en printbar overflade og er designet til brug i din blækprinter. Disse diske giver dig mulighed for at udskrive, hvad du ønsker på diskens overflade. Belægningen på disken gør den printbare overflade vandtæt. Ingen dryp, pletter eller udtværinger!

DVD-R 16x Wide Printable Waterproof No ID Brand
DVD-R 16x Wide Printable Waterproof No ID Brand

Produktdetaljer

Delnummer: 43734

Kapacitet: 4.7GB
Hastighed: 16x
Pakketype: 50 Pack Spindle
Diskoverflade: Wide Waterproof Inkjet Printable
Udskriftsområde: 21-118mm

Reflekterende lag af sølv for overlegen ydeevne

Support

Besøg supportcenteret for softwaredownloads, manualer, ofte stillede spørgsmål, fejlfinding, garanti, returnering og reparation og hvordan du kontakter Verbatims tekniske support.

Wide Waterproof Inkjet Printable disc
43734
43734 - Global Flat