CD-R

Inkjet Printable

Oversigt

Når producenter af drev tester deres produkter, anvender de Verbatim-medier. Der er en grund til, at vi er nr. 1 i verden - garanteret kvalitet!

Grundet den omfattende forskning og udvikling, der har fundet sted i de sidste 50 år, kan Verbatim tilbyde diske af den højeste kvalitet, der sikrer, at alle dine data bliver gemt sikkert og kan holde hele livet.

Lang levetid
Optiske diske giver den bedste løsning for langsigtet tryg og sikker opbevaring af dine vigtige filer - ideelle til alle dine dyrebare fotos, videoer og dokumenter, som du vil beholde for evigt. De er støv- og vandtætte og kan modstå voldsomme svingninger i temperatur og luftfugtighed.

Tilpas din disk
Verbatim printbare diske har en printbar overflade og er designet til brug i din blækprinter. Diske giver dig mulighed for at udskrive alt, hvad du ønsker på diskens overflade.

CD-R Inkjet Printable
CD-R Inkjet Printable
Produktdetaljer

Kapacitet: 700MB
Hastighed: 52x
Pakketype: 50 Pack Wrap Spindle
Diskoverflade: Inkjet Printable
Udskriftsområde: 40 – 118mm

Verbatims wrap-emballage indeholder mindre plastik og materialer end andre typer. Emballagen er miljøvenlig, da den er fremstillet af 100% genbrugsmateriale.

Reflekterende lag af sølv for overlegen ydeevne

Support

Visit the support centre for software downloads, manuals, FAQs, troubleshooting, warranty, returns and repairs, and how to contact Verbatim Technical Support.

43794 Global Reflection
43794 Global Flat
43794 Global Angle
43794 Global 3D