CD-R AZO

Crystal

 
Oversigt

Når producenter af drev tester deres produkter, anvender de Verbatim-medier. Der er en grund til, at vi er nr. 1 i verden - garanteret kvalitet!

Grundet den omfattende forskning og udvikling, der har fundet sted i de sidste 50 år, kan Verbatim tilbyde diske af den højeste kvalitet, der sikrer, at alle dine data bliver gemt sikkert og kan holde hele livet.

CD-R AZO Crystal
CD-R AZO Crystal

Lang levetid
Optiske diske giver den bedste løsning for langsigtet tryg og sikker opbevaring af dine vigtige filer - ideelle til alle dine dyrebare fotos, videoer og dokumenter, som du vil beholde for evigt. De er støv- og vandtætte og kan modstå voldsomme svingninger i temperatur og luftfugtighed.

AZO-teknologi
AZO er en patenteret teknologi der udelukkende bruges af Verbatim. Den giver den ultimative bestandighed over for UV-lys, hvilket giver bedre beskyttelse og pålidelighed.

Krystalteknologi
Den hårde, klare belægning på disse cd’er giver øget overfladebeskyttelse mod ridser og tilfældige skader uden at det påvirker kvaliteten af optagelsen.

CD-R AZO Crystal
CD-R AZO Crystal
Produktdetaljer

Kapacitet: 700MB
Hastighed: 52x
Pakketype: 25 Pack Spindle
Diskoverflade: Crystal

Reflekterende lag af sølv for overlegen ydeevne

Support

Visit the support centre for software downloads, manuals, FAQs, troubleshooting, warranty, returns and repairs, and how to contact Verbatim Technical Support.

43352 Global Flat
43352 3D
43352 Global Reflection
CD R Crystal