BD-R XL 100GB

4x Wide Inkjet Printable 5 stk. i plasticæske

 

Oversigt

Blu-ray-diske er designet til high definition. Med deres høje kapacitet kan Blu-ray-diske optage, lagre og afspille store high definition video- og lydfiler. Verbatim Blu-ray-diske er kompatible med de nyeste Blu-ray-afspillere og brændere fra branchens førende fabrikanter. Firmaet har 50 års erfaring, og Verbatim Blu-ray-diske leveres med begrænset levetidsgaranti og ro i sindet over at vide, at dette er en teknologi, som du kan stole på.

Høj kapacitet

Med en kapacitet på mere end 5 gange en DVD er BD-R (25 GB) diske fremragende til lagring af HD-hjemmevideoer, store fotofiler og musik. Hvis du har brug for større kapacitet, så er BD-R DL (50 GB) eller BD-R XL (100 GB) diske ideelle til lagring af alt, hvad du behøver uden tilføjelse af flere diske. BD-RE diske giver mulighed for at optage og skrive data op til 1000 gange!

BD-R XL 100GB 4x Wide Inkjet Printable 5 stk. i plasticæske
BD-R XL 100GB 4x Wide Inkjet Printable 5 stk. i plasticæske

Optager ved høj hastighed

Verbatim Blu-ray-diske optager mere end tre gange så hurtigt som en DVD. 6x Blu-rays optager ved op til 216 Mbps, 4x optager ved 144 Mbps og 2x optager ved 72 Mbps. Disse muliggør hurtig og dog stabil optagelse.

Lang levetid

Optiske diske er den ideelle arkiveringsløsning. De er støv- og vandtætte og kan modstå svingninger i temperatur og luftfugtighed. Du behøver ikke bekymre dig om at miste dine dyrebare filer, når din harddisk eller USB-disk bliver beskadiget, da de vil være sikre på en Blu-ray disk!

Hardcoat-beskyttelse mod ridser

Verbatim Blu-ray-diske har HardCoat-beskyttelse mod fingeraftryk og støv, hvilket reducerer optagelses- eller afspilningsfejl.

Tilpas din disk – Bred printbar

Verbatim printbare diske har en printbar overflade og er designet til brug i din blækprinter. Diske giver dig mulighed for at udskrive alt, hvad du ønsker på hele diskens overflade.

BD-R XL 100GB 4x Wide Inkjet Printable 5 stk. i plasticæske
BD-R XL 100GB 4x Wide Inkjet Printable 5 stk. i plasticæske

Produktdetaljer

Delnummer: 43789

Kapacitet: 100 GB
Hastighed: 4x
Pakning: 5 stk. i plasticæske
Diskoverflade: Wide Inkjet Printable
Printområde: 22-118 mm

Kompatibel med BD-XL-afspillere og -brændere.

Denne disk overholder BD-R-specifikation, version 2.0

Verbatims BD-R XL Blu-ray-diske er udstyret med et tredje lagringslag for at give en lagringskapacitet på 100 GB!

Reflekterende lag af sølv for overlegen ydeevne

Support

Besøg supportcenteret for softwaredownloads, manualer, ofte stillede spørgsmål, fejlfinding, garanti, returnering og reparation og hvordan du kontakter Verbatims tekniske support.

43789 Packaging 3D
BD R XL 100GB 4x printed
43789 Global Flat
BD R XL 100GB 4x unprinted
43789 Global Reflection