3D Printing

Filamenter af høj kvalitet, der indeholder unikke materialer fra Mitsubishi Chemical.

 
Filamentsortiment

Se vores filamentsortiment. Her har du et diagram, der hurtigt giver en oversigt over forskelle, vigtige funktioner og anvendelsesmuligheder for de filamenter, vi tilbyder.

Filamentsortiment
Verbatim BVOH anmeldt

Højtydende, hurtigt opløsende, vandopløseligt støttemateriale til pålidelig 3D-udskrivning af komplekse genstande.

BVOH er let at udskrive med pålidelige ekstruderingsegenskaber og hurtig opløsningstid, meget hurtigere end nuværende PVA/PVOH-materialer på markedet, hvilket gør det muligt for designere at udføre deres 3D-modeller langt hurtigere end tidligere.

DURABIOTM lanceret

Udviklet som en glaserstatning af Mitsubishi Chemical og allerede taget i brug af bil- og mobiltelefonindustrierne til f.eks. berøringsskærme, konsol og instrumentbrætsbeklædning, samt udvendige kølergitre. DURABIO fås nu som et 3D-filament.

DURABIO TM  lanceret
Verbatim i 3D
Verbatim i 3D

Verbatim har været i 3D-filamentbranchen siden 2014 med et sortiment af filamenter af høj kvalitet, der indeholder unikke materialer fra Mitsubishi Chemical. Ved at kombinere Mitsubishi Chemical’s F&U-styrke med Verbatims omfattende, globale salgs- og markedsføringsaktiviteter stræber virksomheden efter at blive en langsigtet, verdensomspændende leverandør til industrien.