Logodefinitioner

Den seneste lovgivning fra EU –
- Fokus på kunden med henblik på at give ham eller hende så meget information som muligt om produktets funktion.
- For den fremtidige belysningsteknologi udarbejdede de produktspecifikationer for at sikre, at kun kvalitetsprodukter, som opfylder den internationale lovgivning vedrørende sikkerhed, udbredes til det europæiske marked.

Sammenligning mellem det faktiske LED-pærewattforbrug (6,5 W) og det tilsvarende forbrug med en almindelig glødepære (25 W)
 
Viser lysoutputtet eller den luminøse flux i lumen, og boksens farve står enten for de varme hvide farver, vi bruger, med gult, og de kolde, hvide farver vises med blåt.
 
LED-belysningsprodukter er energieffektive og miljøvenlige! Afhængigt af produkttypen kan du opnå en energibesparelse på mellem 70 og 80 %!
 
LED-pærer har en meget lang levetid på mange tusind timer. Hvor mange år produktet kan virke afhænger af, hvor lang tid det anvendes pr. dag. Vi opstiller en grundlæggende beregning baseret på, at pæren bruges seks timer pr. dag.
 
Et krav til moderne husholdningselektronik er, at produktet er mærket med energiklasse. Inden for belysning kræves dette i øjeblikket for ikke-retningsbestemte husholdningspærer, hvilket betyder pæretyper som kertepærer, glødepærer og kronepærer.
 
At du får en fornemmelse af produktets lysfarve. Vi viser det ved hjælp af søjlen.
 
Strålevinklen er vinkelmålet af lyskeglen fra reflekterende pærer, som omfatter den centrale del af strålen ud til den vinkel, hvor intensiteten er 50 % af det maksimale.
 
Giver oplysninger om fatningstypen – se nedenstående tabel.
 
Desværre er det ikke alle LED-pærer, der kan dæmpes. Dette skyldes, at klassiske glødepærer eller halogenpærer er baseret på et helt andet fysisk princip til skabelse af lys. LED-pærer har indbygget et elektrisk kredsløb, og mellem dette og den elektronik, der kræves til dæmpning af klassiske pærer, kan der være inkompatibiliteter. Dette tegn er det officielle tegn som EU bruger til at mærke produkter, som kan dæmpes. Hvis et produkt ikke kan dæmpes, er dette tegn krydset over.
 
Dette er en påmindelse til alle om at slukke for strømmen eller tage stikket ud af armaturet, inden pæren skiftes. Dette er for din egen sikkerheds skyld.
 
Dette tegn angiver produktets mål.
 
De fleste mennesker er klar over, at det tager et øjeblik, før en kompakt fluorescerende pære tændes. LED-pærer tænder med det samme.
 
Klassiske pærer bør ikke tændes og slukkes konstant. LED-pærer har ikke denne begrænsning.
 
Classic A LED, 52019
  • 52019
  • 52019
  • 52019
  • 52019
  • 52019
Rollover image to zoom Rul over billedet for at zoome