Ablative Write-Once-optagelsesmetode, hvor datamærker skrives permanent af ved termisk fjernelse af materiale eller termisk bortsmeltning.
Avanceret AZO Se AZO. Bruges i Verbatims dvd 8x
Avanceret AZO + Se AZO. Bruges i Verbatims dvd 16x
AZO Giver suveræn beskyttelse mod UV-lys med den yderligere fordel, at der er stor følsomhed til pålidelig højhastighedsoptagelse og høj reflektion for at eliminere læsefejl. Enestående holdbarhed.
CAV Konstant vinklet hastighed. Refererer til et roterende diskssystem, hvor rotationshastigheden holdes konstant, hvor pickup-hovedet bevæger sig over en stor overflade, da den bevæger sig væk fra midten af disken. Fordelen ved CAV er, at der gives den samme mængde information ved en rotation af disken. Til forskel fra ved CLV og ZCLV.
Cd-R Skrivbar cd. Dette medie er et Write-Once Read Many-medie (skriv en gang, læs mange). Mediet kan ikke slettes.
Cd-RW Cd, der kan overskrives. Ligner en cd-R, men dette medie kan slettes.
Doseringsrulle Overfører toner fra OPC-tromlen til papiret.
CLV Konstant lineær hastighed. Refererer til et roterende disksystem, hvor hovedet bevæger sig over diskens overflade med en konstant hastighed, hvilket kræver, at motoren varierer hastigheden i takt med, at hovedet bevæger sig ind og ud. Jo længere hovedet er fra midten af disken, jo langsommere er rotationen. Fordelen ved CLV er, at datatætheden forbliver konstant, hvilket optimerer brugen af overfladeområdet. Kontrast med CAV og ZCLV.
Farveoverflade Farvede overflader (i øjeblikket fem forskellige farver).
Krystaloverflade Klar overflade, der er modstandsdygtig over for ridser
Kniv Metalstang, der løber tæt på den magnetiske rulle. Kniven fungerer som udløserventil og måler tonerens strømmen.
Dobbelt lag Dvd+R med to optagelseslag, kapacitet på 8,5 GB
Duallag Dvd+R med to optagelseslag, kapacitet på 8,5 GB
Dvd Digital Versatile Disc. Overordnet navn for en familie af relaterede diskformater, der omfatter lagring af video-, lyd- og computerfiler på et optisk diskformat. De har et fælles fysisk format samt logisk opbygning og filstruktur. De adskiller sig kun med hensyn til indholdet. Der kan være fysiske forskelle mellem sletbare (Bog E), write-once read many (skriv en gang læs mange) (Bog D) og ROM (Bog A).
Farvepolymer Det kemikalie, der bruges i dvd-R- og cd-R-medier, og som bliver mørkt, når det opvarmes af en kraftig laser.
Ekstra beskyttelseslag Overflade, der er meget modstandsdygtig over for ridser
Generisk Disk uden Verbatim-logo, pakningen er mærket med Verbatim.
Blankt overflade, der kan udskrives, uden ID Blank overflade, der kan udskrives på inkjet-printer, uden Verbatim-logo
"Hard Coated" sort overflade Sort overflade, der er ekstremt modstandsdygtig over for ridser
Magasin Her opbevares toneren i patronen.
ID-mærket Overflade med Verbatim-logo
Lightscribe-overflade Diskoverflade, der kan laserraderes/afmærkes med et cd-/dvd-drev, der er Lightscribe-aktiveret
Mat sølvoverflade Mat diskoverflade af sølv
MB Megabyte
MO Magnetisk-optisk. En optagelsesteknologi, der bruger en laser til at opvarme områder, der ændres af et magnetisk felt. Andre formater er f.eks. farvesublimering og faseskift.
MPEG Moving Pictures Expert Group. En international komite, der har udviklet MPEG-familien af lyd- og videokomprimeringssystemer.
MPEG-2 video Video, der er kodet i overensstemmelse med specifikationen ISO/IEC 13818.
Uden ID Diskoverflade uden Verbatim-logo
OPC-tromle OPC-tromlen (Organic Photo-Conductor) modtager laserstrålen, som fikserer det billede, der skal udskrives. Alle Verbatim-patroner indeholder en OPC-tromle fra Mitsubishi, som er førende i verden inden for billedbehandlingsteknologi
OPC-tromlelukker Plastikflappen på patronen, som åbnes i printeren for at få adgang til OPC-tromlen. Uden for printeren beskytter den OPC-tromlen mod lys.
Pastelfarvet overflade Pastelfarvet diskoverflade
Overflade, der kan udskrives på fotopapir Mat overflade, der kan udskrives på inkjet-printer
Overflade, der kan udskrives Diskoverflade, der kan udskrives på inkjet-printer
RE Blu-ray-disk, der kan overskrives
RW Dvd eller cd, der kan overskrives
ScratchGuard Plus-overflade Esktremt hård overflade, der er modstandsdygtig over for ridser (til Blu-ray)
Segl Et plastiksegl, som kan fjernes, og som opbevarer toneren sikkert, indtil patronen bruges.
SERL Super Eutectic Recording Layer. Optagelseslaget vender tilbage til en perfekt tilstand efter hver sletning, hvilket betyder, at disken er fejlfri før hver optagelse. Sikrer støjfri optagelse. Bruges i Verbatims RW-diske (kan overskrives).
Skinnende sølv Overflade, der er egnet til silketryk
Super AZO Se AZO. Bruges i 24x til 52x cd-R
Skinnende sølvoverflade til udskrift på termiske printere Sølvfarvet overflade, der kan bruges til termiske printere (termisk sublimering)
Hvid overflade til udskrift på termiske printere Hvid overflade, der kan bruges til termiske printere (termisk sublimering)
Termisk sublimeringsprintere Rimage (Everest) og TEAC (P55) bruges til termisk sublimeringsprintere
Termisk overførsel Udskriv direkte på diskoverfladen med Rimage Prism-printer.
Toner En blanding af polymer, kulsort og metal, der er lavet til pulver. Laserprintere har normalt brug for en "negativ" toner (den ladning, der kræves for, at toneren tiltrækkes af OPC-tromlen). Det er vigtigt at tilpasse toneren til specifikationerne for OPC-tromlen for at sikre optimal udskriftskvalitet.
USB Universel seriel BUS. En seriel, der er designet til nemme, problemfrie og relativt billige lav- og mellemhastighedsrogrammer.  I den lave ende kan USB opretholde en overførselshastighed på mindre en 0,2 MB/sek., og i den hurtigste tilstand kanUSB overføre ved en hastighed på ca. 1,5 MB/sek..
Viyloverflade Diskoverflade, der ligner en vinylplade
Bred blank overflade, der kan udskrives, uden ID Blank diskoverflade, der giver mulighed for at udskrive det valgte billede/design helt ud til midterringen. Har ikke Verbatim-logo på disken.
Bred overflade, der kan udskrives Mat diskoverflade, der giver mulighed for at udskrive det valgte billede/design helt ud til midterringen.
Bred overflade, der kan udskrives på termisk printer Overflade, der kan bruges til termiske printere (termisk sublimering)
Viskerblad Bladet er placeret på spildblækskuffen og skraber overskydende toner på OPC-tromlen af, når billedet er overført til papiret. Den resterende toner opbevares i spildblækskuffen.