DATAGENDANNELSESSERVICE

Få et gratis overslag

Når en harddisk eller andre lagringsmedier holder op med at virke, så er der i mange tilfælde stadigvæk data på enheden, som eventuelt kan gendannes.  Filerne på enheden kan være meget vigtige for dig, og det kan være umagen værd at forsøge at gendanne dem.

• Datagendannelse for harddiske, SSD'er, hukommelseskort, USB-drev
  • Dine data gendannes af teknikere på et sikkert laboratorium.
  • Mulighed for gendannelse af data på bare to dage (2-21 dage)
  • Statussporing i alle faser
  • Når gendannelsen er afsluttet, sendes de gendannede data tilbage til dig på et eksternt drev.
  • Gratis forsendelse med et forudbetalt forsendelsesmærkat
  • Ingen ekstra udgifter, hvis dataene ikke kan gendannes.

For at få et gratis overslag skal du udfylde oplysningerne nedenfor og klikke dig frem til serviceportalen.

Tak, fordi du kontaktede os. Dine oplysninger er blevet indsendt. Besĝg Seagate Recovery Service Portal for yderligere vejledning.
Seagate Recovery Service Portal