Om Verbatim

 

 

Mere end 40 år med succes inden for lagring

Lige fra Verbatim blev grundlagt i 1969, har virksomheden formet udviklingen inden for teknologien til datalagring.  Fra disketter til CD'er, DVD'er og Blu-ray-medier i high definition til eksterne harddiske, flashhukommelseskort, USB-drev og SSD'er. 
Omfanget af Verbatims enorme portefølje og indflydelse inden for lagringsindustrien er enestående.

På latin betyder verbatim “ord for ord”, og det har siden virksomhedens grundlæggelse været brugt til at illustrere princippet om nøjagtig, fejlfri registrering af data.

Som et velorganiseret globalt varemærke, sælges Verbatim i mere end 120 lande.  I løbet af de seneste fem år har virksomheden stået bag den største globale andel af skrivbare optiske diske, som er blevet solgt*.

Som en del af koncernen Mitsubishi Chemical Group nyder Verbatim godt af enestående forskning, udvikling og nyskabelser, som har formet nutidens globale lagrings industri.  Dette er blevet anerkendt af de mange internationale komparative produkt priser, som Verbatim har vundet i årenes løb.

Verbatims krævende kvalitetskontrol i produktionsprocesserne sikrer førsteklasse produkter. Virksomheden leverer produkter og tjenester, der overstiger kundernes forventninger, idet Verbatims førende teknologiske position, produktion i verdensklasse, marketingekspertise og avancerede distributionsfunktioner udnyttes fuldt ud.

Verbatim - teknologi, du kan stole på.

Kilde: *2005-2009; the largest market share of the recordable CD/DVD/BD sold worldwide by brand for five consecutive years (according to the SCCG/JRIA data)