Verbatims moderselskaber

Verbatims virksomheder i Nord- og Sydamerika, Europa/Mellemøsten/Afrika og Asien og Stillehavsområdet er helejede datterselskaber af Mitsubishi Kagaku Media Co., Ltd, som har hovedkontor i Tokyo. MKMs moderselskab, Mitsubishi Chemical Corporation (MCC), er en af Japans største kemiske virksomheder.

Pionerånd - styrken i Mitsubishi Chemical

Mitsubishi Chemical Corporation er en integreret kemisk virksomhed, der opstod i kølvandet af sammenlægningen af Mitsubishi Kasei Corporation og Mitsubishi Petrochemical Co., Ltd den 1. oktober 1994. Mitsubishi Chemicals omfattende aktiviteter gør den til en de ti største kemiske virksomheder i verden.

Mitsubishi Chemical

Pioneering Spirit, Mitsubishi Chemical Strength

Mitsubishi Chemicals styrke som pioner ses både i virksomhedens produkter og i den forskning og udvikling, der hele tiden arbejdes med på Yokohama Research Centre. I virksomhedens største forskningsfacilitet udføres der primært grundlæggende forsknings- og udviklingsaktiviteter, der dækker en lang række områder. Der er specielle fokus på områder, som er vigtige for virksomhedens fremtid, herunder information, elektronik og lægemidler.

Mitsubishi Chemical