DATAGENDANNELSESSERVICE

– Få et gratis overslag

Når en harddisk eller andre lagringsmedier holder op med at virke, så er der i mange tilfælde stadigvæk data på enheden, som eventuelt kan gendannes.  Filerne på enheden kan være meget vigtige for dig, og det kan være umagen værd at forsøge at gendanne dem.

• Datagendannelse for harddiske, SSD'er, hukommelseskort, USB-drev
  • Dine data gendannes af teknikere på et sikkert laboratorium.
  • Mulighed for gendannelse af data på bare to dage (2-21 dage)
  • Statussporing i alle faser
  • Når gendannelsen er afsluttet, sendes de gendannede data tilbage til dig på et eksternt drev.
  • Gratis forsendelse med et forudbetalt forsendelsesmærkat
  • Ingen ekstra udgifter, hvis dataene ikke kan gendannes.

For at få et gratis overslag skal du udfylde oplysningerne nedenfor og klikke dig frem til serviceportalen.

Sæt kryds i dette felt for at bekræfte at du giver dit samtykke til, at dine kontaktoplysninger må blive delt mellem Seagate Recovery Service og Verbatim GmbH.