Om Verbatim

 

 

Mere end 40 år med succes inden for lagring

Lige fra Verbatim blev grundlagt i 1969, har virksomheden formet udviklingen inden for teknologien til datalagring.  Fra disketter til CD'er, DVD'er og Blu-ray-medier i high definition til eksterne harddiske, flashhukommelseskort, USB-drev og SSD'er. 
Omfanget af Verbatims enorme portefølje og indflydelse inden for lagringsindustrien er enestående.

På latin betyder verbatim “ord for ord”, og det har siden virksomhedens grundlæggelse været brugt til at illustrere princippet om nøjagtig, fejlfri registrering af data.

Som et velorganiseret globalt varemærke, sælges Verbatim i mere end 120 lande.  I løbet af de seneste fem år har virksomheden stået bag den største globale andel af skrivbare optiske diske, som er blevet solgt*.

Som en del af koncernen Mitsubishi Chemical Corporation Group (MCC) nyder Verbatim godt af enestående forskning, udvikling og nyskabelser, som har formet nutidens globale lagrings industri.  Dette er blevet anerkendt af de mange internationale komparative produkt priser, som Verbatim har vundet i årenes løb.

Verbatims krævende kvalitetskontrol i produktionsprocesserne sikrer førsteklasse produkter. Virksomheden leverer produkter og tjenester, der overstiger kundernes forventninger, idet Verbatims førende teknologiske position, produktion i verdensklasse, marketingekspertise og avancerede distributionsfunktioner udnyttes fuldt ud.

Verbatim - teknologi, du kan stole på.

Kilde: *2005-2009; the largest market share of the recordable CD/DVD/BD sold worldwide by brand for five consecutive years (according to the SCCG/JRIA data)

 

Verbatim træder ind i belysningsbranchen

Verbatim har for nylig lanceret sin egen LED pære, hvor der gøres brug af teknologi, der er udviklet af moderselskabet Mitsubishi Chemical Corporation, der har mere end 50 års erfaring med udvikling af lysmaterialer.  Verbatim vil benytte sit omfattende globale netværk til at markedsføre et sortiment af LED- og OLED-produkter i høj kvalitet, der er designet til at give forbrugerne en bedre lysoplevelse kombineret med lavt strømforbrug og lang levetid.
Du kan finde flere oplysninger på: www.verbatimlighting.eu